Elevate Finance : onafhankelijk financieel specialist in bedrijfsonroerend goed en commercieel vastgoed financieringen.

Vastgoed Trader : informatie portaal rondom vastgoed en bog.

Zakelijke FinancieringsUnie : financieringsspecialist voor het mkb voor financieringen van 50.000 / 100.000 euro tot één miljoen. Onafhakelijke intermedair dus de keuze uit alle geldverstrekkers en alle mogelijke voorwaarden.

Beleggerssociety.nl : a-z platform met over de ins en outs van uiteenlopende belegggingen + actieve community.

Young Business Center : business club van uiteenlopende MKB specialisten.

Ondernemen 360: een a-z informatieportaal voor ondernemen, waar alle aspecten rondom het ondernemerschap worden behandeld.

Een debiteurenverzekering nodig tegen niet betalende klanten? Lees hier meer over het belang van een kredietverzekering op de Nederlandse website van de kredietverzekeraars.

Een makelaarij gevestigd in Rotterdam: Makelaar Rotterdam

Bepaalde bedrijfsonroerend goed / vastgoed objecten, zowel qua uitstraling en inrichting en dus ook qua waarde een stevige boost geven? Ga dan zeker eens bij 'Tegels expert' op bezoek in hun uitzonderlijk mooi ingerichte tegelstudio / atelier. 

Een cursus of opleiding volgen? Wellicht heeft NHA de juiste cursus voor u. Bekijk op het cursuspunt alle cursussen van NHA

Incompany organisatie- of teamtraining voor uw vastgoed georienteerde onderneming? Coachcircle.nl is het coach platform portaal van Nederland. O.a. performance-, sales-, en teamcoaching.

Scherp: onafhankelijk financieel adviseur in Groningen: https://www.scherpfinancieeladvies.nl/

Zakelijke elektrotechnische installateur Bodudo. Installaties, montagen en onderhoud voor bedrijfsonroerend goed projecten.

Op zoek naar een goedkope aankoopmakelaar Rotterdam

Zuid-Vastgoed.nl te Weert Limburg is een relatief jong bedrijf dat hoofdzakelijk in het zuiden van Nederland actief is, met als specialisatie zakelijk vastgoed ; beleggingspanden in Limburg. Het aanbod van beleggingspanden omdat o.a. verhuurde panden, onverhuurde panden, projectontwikkeling, opknappanden, bedrijfsruimten en dit alles in de meest brede zin van het woord. Op zoek naar een specifiek object dat niet in ons bestand voorkomt, dan is het zoeken naar Uw speciale beleggingswens bij ons in vertrouwde handen. Verstandig beleggen in vastgoed is een duurzame manier van beleggen.

Juridisch advies inzake uw situatie aangaande BOG / vastgoed gecombineerd met aan aankomende scheiding? 'dSM scheiding mediation Breda, kan hierin adviseren

Vastgoed beleggen nederland

dakterras omheining
 

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@bogonline.nl
 • +31 (0)84 8778572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Groot nationaal netwerk
 • Altijd een 1ste oriĆ«nterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie