Netwerk

Contact is belangrijk want het is belangrijk binnen de vastgoed wereld om te voorzien in een constante behoefte aan nieuwe contacten en inzichten op regelmatige basis. BOGonline.nl is hierin een zeer belangrijke schakel. Wij beschikken momenteel namelijk over een relatie netwerk van ruim 250 partijen die actief zijn binnen de vastgoed en bedrijfsonroerendgoedsector. Van aanbieden tot kopen maar ook kennis over commercieel vastgoedfinancieringen alsmede strategisch en operationeel beheer behoren tot specialisaties van dit netwerk. Vele partijen in ons netwerk werken op regelmatige basis samen. Zodoende kunnen onze klanten erop rekenen dat bij het uitzetten van een vraag, de initiatiefnemers achter BOGonline opereren als een team: zowel intern als met de klant worden projecten bij voorkeur dan ook binnen dit teamverband opgepakt. Wij zijn van mening dat dit kwaliteit van de dienstverlening positief beïnvloedt.

Onafhankelijke info

Om onze bezoekers optimaal de kunnen ondersteunen participeert BOG online verder in een overkoepelend samenwerkingsverband met meerdere kleine en middelgrote adviesbureau's. Afhankelijk van de vraagstelling ontstaat hierdoor de mogelijkheid om in te spelen op de meeste wensen en eisen van de klant. Deze samenwerking kan betrekking hebben op specifieke expertise of op benodigde capaciteit. Hierdoor is het mogelijk om grote en complexe advies- en inspectieprojecten op te pakken. Het team van BOGonline luistert, onderzoekt, combineert en ontwerpt samen met de opdrachtgever teneinde optimaal aan de vraagstelling te voldoen. Na indienen van uw vraagstelling krijgt u toegang tot een bedrijvengids met makelaars, taxateurs, onafhankelijke zakelijke hypotheekadviseurs / commercieel vastgoed financieringsverstrekkers en een compleet aanbod van bedrijfs onroerend goed, waaronder: bedrijfsruimte/bedrijfspanden, kantoorruimte, loodsen, opslagruimte, units, horeca objecten, business centres etc.

Ook bij het beheren van uw beleggingspanden is het van groot belang dat u het beste rendement uit uw panden kunt halen. Een vrijblijvende beoordeling van uw vastgoedportefeuille kan dan ook enkel maar in uw voordeel werken. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van strategisch advies.


Het team achter BOGonline, uw wijzer in vastgoed, staat voor u klaar!

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@bogonline.nl
 • +31 (0)84 8778572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Groot nationaal netwerk
 • Altijd een 1ste oriĆ«nterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie