Bezit van onroerend goed

Het bezit van onroerend goed is een prima investering, zeker als dit een uitstekend rendement oplevert! BOG online is zich dit terdege bewust en is graag uw partner om uw doelstellingen in dezen te realiseren. Wij leggen ons toe op professioneel beheer van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed voor institutionele beleggers, particuliere beleggers en Verenigingen van Eigenaren. BOG online is opgericht om tegemoet te komen aan de vraag van opdrachtgevers naar een betrouwbare en dienstverlenende partner. Een partner die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht, openheid en communicatie.

De makelaar

Een goede makelaar kan u helpen met het bepalen van een goede prijs voor uw pand en u informeren over de situatie en de mogelijkheden in uw omgeving. Hij heeft immers zowel ervaring met het zoeken van kopers voor panden van andere eigenaars, als met de wensen en verwachtingen van de kopers zelfs. U kunt dan ook van zijn kennis en ervaring gebruikmaken en hem als u dit zou wensen inschakelen voor het zoeken van een koper voor uw pand. En hij beschikt niet alleen over de nodige kennis, maar ook over de nodige marketingmiddelen om uw pand op de beste wijze aan te bieden aan alle mogelijke kopers.

Beleggen in vastgoed

Er zijn twee mogelijkheden als u in vastgoed wilt beleggen, namelijk direct of indirect. Als u in direct vastgoed belegt, dan investeert u rechtstreeks in onroerend goed. Dit in tegenstelling tot indirect vastgoed, waarbij u beleggingsfondsen koopt die voor u beleggen in vastgoed. Het doel van een vastgoedfonds is om ondergewaardeerde gebouwen (onroerend goed) te kopen en deze later met winst te verkopen.

Het voordeel van beleggen in vastgoed is dat vastgoedfondsen minder gevoelig zijn voor het marktsentiment dan bijvoorbeeld ICT-fondsen. Vastgoedfondsen zijn meestal defensief ingesteld en hebben vaak een hoog dividendrendement.

Vooral voor beleggers die meer spreiding in hun portefeuille willen aanbrengen vormt vastgoed een goed alternatief. Indirect vastgoed brengt meer spreiding dan direct vastgoed, omdat een vastgoedfonds zijn investeringen verdeelt over meerdere projecten en dus zelf al voor risico-spreiding zorgt.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@bogonline.nl
 • +31 (0)84 8778572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!
 • Groot nationaal netwerk
 • Altijd een 1ste oriĆ«nterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend
 • Uiterlijk binnen 12 uur reactie